Penaja

Selasa, 4 Mei 2010

8 tahun bekerja di BITM

Lama tak lama aku kerja kat BITM. Pejam celik..pejam celik...dah nak masuk 8 tahun aku berkhidmat di BITM. Mula2 masuk kat BITM nie post aku hanya Clerk je, yelah masa tu..apply pun lum dapat diploma bedal aje lah..janji tiap2 bulan duit masyukkk. Aku selamba je buat kerja clerk, janji halal.
Dlm 4 bln lebih kurang tolak tambah...ada post kosong dlm IT, so aku ditransfer oleh pihak pengurusan. Setahun lepas tu...aku dapat promtion naik Senior Clerk & lepas 2 tahun aku dipromote naik Asistant Officer. Skrg dah 4 thn menyandang post yg sama. Kerja semakin hari semakin mencabar, tapi rezeki aku setakat nie alhamdulillah..CUKUP.Syukur pdNYA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan