Penaja

Khamis, 30 Disember 2010

Lama Menyepi....31/12/2010 akan ku teruskan penulisan blogku..

Salam buat semua teman2 blog...Terima kasih kerana masih sudi mengikuti penulisan blog 
" Jom Klik2 Success".

Biasalah...busy menguruskan kerja2 & keluarga membuatkan aku tak sempat langsung nak touching blog ini. Faham2 ajelah...anak baru nak membesar...

Syukur padaNYA..pada 8 Dec 2010, Ayyash dah pun genap setahun. Dan bermacam-macam kenangan pahit & manis telah aku lalu sepanjang tahun 2010 nie.

Sesungguhnya..semua yang berlaku adalah ketentuan dari ALLAH swt yg maha ESA. Dunia ini hanya pinjaman semata, akhirat jua kekal selama2nya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan